Perinteinen Nummelan Killan Kaunein Piha- kilpailu on jälleen käynnissä. Nummelan Kilta on jo vuodesta 1967 lähtien järjestänyt kilpailun, jossa on etsitty Nummelan kauneinta pihaa, eri sarjoissa. Viime vuonna palkittiin parhaana rivitalopiha- sarjan voittajana As Oy Lentäjäntie 2. Tänä vuonna kaunein piha valitaan sarjassa, jonka määrittely on hieman väljempi eli julkiset rakennukset sekä liike-/toimistorakennukset.

Nummelan Killan tavoitteena on kilpailun avulla kiinnittää huomiota yhteisen ympäristömme ”ulkoasuun” ja viihtyvyyteen. Kun me jokainen osaltamme pidämme huolta omien vaikutusmahdollisuuksiemme piirissä olevien rakennusten, oli kyseessä sitten työpaikkamme tai kotimme, piha-alueiden siisteydestä ja kunnosta, niin saamme nauttia ja elää kauniissa, toimivassa, ympäristössä. Kilpailussa valittava Kaunein Piha ei siis tarkoita, että kyseinen piha on kuin puutarhanäyttelystä, vaan kilpailussa etsitään kokonaisuutena ympärivuoden toimivaa ja kaunista pihaa. Viime vuotisen voittajapihan vahvuutena oli esimerkiksi harjumaisemaan kauniisti sopiva monimuotoinen kasvillisuus ja pihan toimivuus.

Kilpailun valintaraadin vetovastuu on Nummelan Killan varakiltakomentaja Pekka Laineella ja kilpailun voittajan valitsee yhteistyössä Nummelan Killan kanssa Nummelan Martat, joiden edustajana valintaraadissa on Sanna Metsä.

Jälleen tänä vuonna, aiempien vuosien tapaan, kilpailuun on myös kaikkien vihtiläisten mahdollisuus tehdä ehdotuksia, palkittavasta pihasta.

Jätä ehdotus

Kaikkien ehdotuksen tehneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti K-Rauta Nummelaan. Pihakilpailun voittaja julkistetaan elokuun lopussa ja kilpailun voiton kunniaksi voittajatalon seinään kiinnitetään voitosta kertova messinkilaatta ja voittaja palkitaan myös K-Raudan lahjakortilla. Kilpailun yhteistyökumppaneina toimivat K-Rauta Nummela ja MP-Opastin.

Lisätietoja    Varakiltakomentaja Pekka Laine        0400-249 731

                    Kiltakomentaja Jarmo Töyräs             040-553 1615

 

Olisiko joku näistä pihapiireistä  mahdollisesti vuoden 2019 Kaunein Piha kilpailun voittaja?