Uuden vuoden aattona järjestetään Nummelassa, lapsiperheille suunnattu, ilotulitus klo 19.30. Ilotulituksen järjestää Nummelan Kilta yhteistyössä Vihdin kunnan ja K-Citymarket Nummelan kanssa.

Ilotulitus ammutaan K-Rauta Nummelan viereiseltä tontilta. Ilotulitusta on hyvä katsella Porintien Enäjärven puolelta sekä K-Citymarket Nummelan pihalta ja kattoparkista. Myös Tuusankaarelta ja Nummelan linja-autoaseman ympäristöstä näkee ilotulituksen hyvin. ”Tällaiselle alkuillasta järjestettävälle, perheille suunnatulle, ilotulitukselle tuntuu olevan kysyntää. Sen todisti viimevuotinen yleisömäärä. Haluamme myös, ilotulituksen merkeissä, yhteistyökumppaneidemme kanssa kiittää kaikkia vihtiläisiä kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille hyvää alkavaa vuotta 2020” toteaa Nummelan Killan kiltakomentaja Jarmo Töyräs

Ennen ilotulitusta Nummelan Kilta, K-Citymarket Nummela ja Esasähkö Oy tarjoavat viidelle sadalle ensimmäiselle hodarin K-Citymarket Nummelan kattoparkissa. Hodareiden tarjoilu alkaa klo 18.30.

Paikalle kannattaa saapua ajoissa, sillä paikalle odotetaan, viime vuoden tapaan, paljon yleisöä.

 

        

NYT NIITÄ SAA eli Viljonpäivän konsertin liput ovat nyt myynnissä - hae omasi Studio Vihtkarilta Nummelasta (Pilkkukuja 1, Nummela).

Konsertti pidetään sunnuntaina 26.1.2020 klo 14.00 Vihdin lukion auditoriossa Nummelassa. Solistina Diandra ja musiikista vastaa Nummelan soittokunta.

Viljonpäivän konsertin lippu on myös haluttu joululahja eli nyt on joululahjan hankkiminen tehty helpoksi.

 

Viljonpäivän konsertti 2020 - Diandra

Perinteinen Nummelan Killan Kaunein Piha- kilpailu on jälleen käynnissä. Nummelan Kilta on jo vuodesta 1967 lähtien järjestänyt kilpailun, jossa on etsitty Nummelan kauneinta pihaa, eri sarjoissa. Viime vuonna palkittiin parhaana rivitalopiha- sarjan voittajana As Oy Lentäjäntie 2. Tänä vuonna kaunein piha valitaan sarjassa, jonka määrittely on hieman väljempi eli julkiset rakennukset sekä liike-/toimistorakennukset.

Nummelan Killan tavoitteena on kilpailun avulla kiinnittää huomiota yhteisen ympäristömme ”ulkoasuun” ja viihtyvyyteen. Kun me jokainen osaltamme pidämme huolta omien vaikutusmahdollisuuksiemme piirissä olevien rakennusten, oli kyseessä sitten työpaikkamme tai kotimme, piha-alueiden siisteydestä ja kunnosta, niin saamme nauttia ja elää kauniissa, toimivassa, ympäristössä. Kilpailussa valittava Kaunein Piha ei siis tarkoita, että kyseinen piha on kuin puutarhanäyttelystä, vaan kilpailussa etsitään kokonaisuutena ympärivuoden toimivaa ja kaunista pihaa. Viime vuotisen voittajapihan vahvuutena oli esimerkiksi harjumaisemaan kauniisti sopiva monimuotoinen kasvillisuus ja pihan toimivuus.

Kilpailun valintaraadin vetovastuu on Nummelan Killan varakiltakomentaja Pekka Laineella ja kilpailun voittajan valitsee yhteistyössä Nummelan Killan kanssa Nummelan Martat, joiden edustajana valintaraadissa on Sanna Metsä.

Jälleen tänä vuonna, aiempien vuosien tapaan, kilpailuun on myös kaikkien vihtiläisten mahdollisuus tehdä ehdotuksia, palkittavasta pihasta.

Jätä ehdotus

Kaikkien ehdotuksen tehneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti K-Rauta Nummelaan. Pihakilpailun voittaja julkistetaan elokuun lopussa ja kilpailun voiton kunniaksi voittajatalon seinään kiinnitetään voitosta kertova messinkilaatta ja voittaja palkitaan myös K-Raudan lahjakortilla. Kilpailun yhteistyökumppaneina toimivat K-Rauta Nummela ja MP-Opastin.

Lisätietoja    Varakiltakomentaja Pekka Laine        0400-249 731

                    Kiltakomentaja Jarmo Töyräs             040-553 1615

 

Olisiko joku näistä pihapiireistä  mahdollisesti vuoden 2019 Kaunein Piha kilpailun voittaja?

 

 

Nummelan Killan Perinteinen, järjestyksessään 33., Viljonpäivän konsertti järjestetään sunnuntaina 27. tammikuuta 2019 klo 14.00.

Solistina Mikael Konttinen ja soitosta vastaa perinteiseen tapaansa Nummelan soittokunta johtajanaan Hannu Simoinen.

Tilaisuuden juontaa Jarmo Töyräs.

Konsertin pääyhteistyökumppaneina Mehiläinen, Sp-Koti ja LähiTapiola.

Liput tulevat myyntiin marraskuun loppupuolella.

Merkitse tapahtuma kalenteriisi ja varaa liput ajoissa.