Nummelan Kilta on jo 50 vuoden ajan, aina vuodesta 1967 lähtien, järjestänyt Kaunein Piha- kilpailun. Tänä vuonna vuorossa olivat kerrostalopihat ja voiton vei Pisteenkaarella, osoitteessa Pisteenkaari 17, sijaitseva As Oy Vihdin Louhi. Onnittelut voittajalle!

voittajayhtiön piha auringon syleilyssä

Voittajayhtiön piha auringon syleilyssä (kuva Vesa Valtonen)

 As Oy Vihdin Louhi on vuonna 1999 valmistunut 17 asuinhuoneistoa käsittävä, Nummelassa keskeisellä paikalla sijaitseva, kerrostaloyhtiö. Taloyhtiössä on aktiivisia asukkaita ja yhteishenki on hyvä. Asukkaat pitävät piha-alueita erinomaisessa kunnossa. Yhtiön piha-alueella on monenlaista puustoa ja kasvillisuutta, jotka tekevät pihasta värikkään ja viihtyisän eri vuodenaikoina. Esimerkki yhtiön hyvästä yhteishengestä on tänä kesänä talkoovoimin rakennettu oleskelualue yhtiön takapihalle.

 Voittaja palkittiin taloyhtiön uudella pihaterassilla (kuva Vesa Valtonen)

Vielä kerran lämpimät onnittelut voittajalle!

Killan puolesta voittajan messinkilaatan luovutti yhtiön hallituksen puheenjohtaja Esko Suotulalle Killan varakomentaja Jarmo Töyräs (kuva Vesa Valtonen)

Voittajan messinkilaatan kiinnitti paikoilleen varmoin ottein, vuosien kokemuksella, Juhani Terkomaa (kuva Vesa Valtonen)