Keskiviikkona 10.2. Nummelan Killan jäsenillä oli mahdollisuus tutustua Vihdin Hiihtokeskukseen eli VihtiSkihin. Paikalla olikin lähes kaksikymmentä kiltaveljeä ja isäntänä Sami Uotila.

Vihdin Hiihtokeskuksen ikimuistoiset avajaiset 24.2.1985 toivat Vihtiin alppihiihdon maailmantähden Ingemar Stenmarkin sekä 7000 katsojaa.  Siitä alkanut toiminta on ollut määrätietoista ja kehitys asiakastarpeet huomioivaa. Erityisesti 2000-luku on ollut nostetta VihtiSkille. Varsinkin perheet ja pääkaupunkiseudun lasketteluseurat ovat ottaneet Vihdin rinteet omakseen. Erityisen suosittu joka talvi on ollut Sami Uotilan ratalaskukoulu, joka on toiminut monen aktiivilaskijan starttina alppihiihton.

Isäntämme Sami Uotila kertoi, että sääolosuhteinen epävarmuudesta huolimatta VihtiSki:tä kehitetään jatkuvasti. Niinpä viimekaudelle valmistui suosittu perherinne etelärinteille. Tälle kaudelle kohennettiin lastenrinnettä ja se varustettiin superhienolla taikamatolla. Lähivuosien suunnitelmissa on uusi palvelukeskus kaikkine nykyaikaisine palveluineen.

Kiitos Samille mielenkiintoisesta VihtiSkin esittelystä.