Perinteistä Viljonpäivä-konserttia vietettiin jo 37:n kerran.  Solistina huipputenori Pentti Hietanen ja säestyksestä vastasi kuten aine ennenkin Nummelan Soittokunta johtajanaan Hannu Simoinen. Konsertti oli jälleen kerran loppuun myyty. 

 

Marja Nykänen on uusi Nummela-neuvos!

Nummmelan Kilta on perinteisesti Viljonpäivän konsertin yhteydessä julkistanut uuden Nummela-neuvoksen. Nummela-neuvos vm. 2024 on Marja Nykänen.

Marja asuu Nummelassa ja hänellä on työn vaatimuksesta kaupunkikoti myös Helsingissä. Marja Nykänen on ylpeästi nummelalainen/ vihtiläinen ja viettää vapaa-aikaansa niin Nummelassa kuin mökillä Karjalohjalla. Nummelassa Marja arvostaa erityisesti luonnon läheisyyttä ja hän mielellään liikkuukin Nummelanharjun maastossa. Myös pääkaupunkiseudun läheisyys on ehdottoman hyvä asia.

Marja Nykänen on Suomen Pankin johtokunnan varapuheenjohtaja ja joutuu työnsä puolesta paljon liikkumaan. Marja oli konserttipäivänäkin työmatkalla mutta välitti terveisensä ja kiitoksensa videotervehdyksenä konserttipaikalle.

Konsertin yhteydessä nimityksen julkistivat Nummelan Killan kiltakomentaja Juha Vesanto ja edellinen Nummela-neuvos Jarmo Töyräs.

Nummelan Killan kiltakomentaja Juha Vesanto perusteli Marjan valintaa seuraavasti:

"Tämän vuoden Nummela-neuvos on asunut Nummelassa vuodesta 1970 lähtien. Opiskelu ja työtehtävät ovat vieneet Helsinkiin, mutta koti on pysynyt Nummelassa.

Työuran tämä varatuomari on tehnyt finanssisektorilla monissa eri tehtävissä.

Hän on aina ollut käytettävissä puhujana erilaisissa tilaisuuksissa työtilanteen niin salliessa.

Tuleva Nummela-neuvos on erittäin ylpeä kotiseudustaan ja eritoten Nummelan kehityksestä. Nykyään hänellä on kaupunkiasunto työtehtävien hoidon takia, mutta vapaa-aika kuluu Nummelan harjulla ulkoilessa ja kuntosalilla. Kesälomat vietetään Karjalohjan mökillä.