Tämän vuotiset stipendit, poikkeuksellisesti 500 euroa/ stipendi, jaettiin kahdelle tyttöjoukkueelle, Nummelan Palloseuran T10-11 sekä Vihti-Gymin Korennot joukkueille. Molemmat joukkueet ovat menestyneet omissa lajeissaan hienosti jo useamman kauden ajan.
NuPS T10-11 joukkueen viime vuosien kirkkaimpina saavutuksina voidaan mainita Hesa Cupin eliittisarjan voitto vuonna 2020. Päättyneellä kaudella joukkueen molemmat ikäluokat nousivat Liiga Etelä- tasolle, joka on korkein sarjataso nuorten sarjapeleissä. Lisäksi joukkue on saavuttanut useita voittoja niin eliittitason turnauksissa kuin kutsuturnauksissakin.
Vihti-Gymin Korennot- joukkue puolestaan on tanssillisen voimistelun valmennusjoukkue, joka kilpaili kaudella 2022-2023 16-19 vuotiaiden sarjassa. Korentojen kausi oli menestyksekäs ja joukkue saavutti kovatasoisessa sarjassa neljän cup-kilpailun aikana yhden kullan, yhden hopean ja kaksi pronssia, sijoittuen kokonaiscupissa pronssille. Kevään 2023 mestaruuskisoissa joukkue jatkoi hienoja suorituksiaan sijoittuen ansiokkaasti hopealle.
 
                                    Nuoret menestyjät 2023
 
Palkitsemistilaisuudessa molempien joukkueiden valmennusjohto Sami Hakala (NuPS) ja Anna Rantanen (Vihti-Gym) totesivat tyttö- ja naisurheilun aseman sekä näkyvyyden selkeästi kehittyneen parempaan sekä tasa-arvoisempaan suuntaan. Molempien seurojen työ vihtiläisten nuorten liikuttamisessa on erittäin merkittävä ja tärkeä, totesi puolestaan Nummelan Killan puolesta palkinnot luovuttanut kiltakomentaja Tauno Maksniemi.